BAŞKAN YALÇIN SAHURU POLİSLERLE YAPTI

BAŞKAN YALÇIN SAHURU POLİSLERLE YAPTI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, sahuru ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polislerle yaptı. Sahur programına İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve kurum amirleri de katıldı. Başkan Yalçın, sahurun ardından tüm polis teşkilatının Polis Haftasını kutladı.

YALÇIN: TÜM POLİS TEŞKİLATIMIZIN HAFTASINI KUTLUYORUM

Başkan Yalçın programla ilgili açıklamasında; “İlçe emniyet teşkilatımızın nazik daveti üzerine İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Faruk Gökçe, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanlarımız, kurum amirlerimiz ile Sahurda bir araya geldik. Bu vesile ile Çelik Gibi Bir İradeyle 177 Yıldır Devletinin Emrinde, Milletinin Hizmetinde olan, Aziz Milletimizin Huzur ve Güvenliği İçin Büyük Bir Fedakârlık İle Gecesini Gündüzüne Katan, Her Şartta Görev Alıp Canını Hiçe Sayan Kahraman Türk polis teşkilatının 177. Kuruluş Yılını ve 4-10 Nisan polis haftasını Gönülden Kutluyorum. Tüm Emniyet Mensuplarımıza sağlık ve mutluluk Gazilerimize Uzun ömür , Görevi Başında şehit Olan polislerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.