BİLİM MERKEZİ MERAKLI MİNİKLERİ AĞIRLIYOR

BİLİM MERKEZİ MERAKLI MİNİKLERİ AĞIRLIYOR

Antakya’nın ilk Bilim Merkezi olan Antakya Bilim Merkezi; bilimsel sergileri, robotik kodlama, astronomi, teleskopla Güneş gözlemi, akıl-zeka oyunları ve planetaryumu ile ziyaretçilerin akınına uğruyor. Antakya Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antakya Bilim Merkezi, 4 – 5 – 6 – 7. Sınıflara yönelik yeni dönem kayıtlarını almaya başladığını duyururken ayrıca haftanın belli günlerinde de gruplar halinde okullardan gelen öğrencilere temel düzeyde robotik kodlama, astronomi ve akıl-zeka oyunları eğitimi vererek daha çok öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.             

Eğitimlere katılan öğrenciler akıl ve zeka oyunlarında zihinsel gelişimlerini destekleyecek oyunlar öğrenirken grup oyunlarıyla iş birliği yapmayı öğrenecek. Astronomi dersinde ise planetaryumda uzay ve güneş sistemini yakından tanıyacak, teleskopla güneş gözlemi yapacaklar. Robotik kodlama dersinde psikomotor becerilerini geliştirerek takım çalışmasıyla projeler ve ürünler ortaya koyacak. Profesyonel ekipmanlar ve uzman eğitimcilerimiz eşliğinde yapılacak eğitimler öğrencilerde ufuk açacak öğrenciler bu eğitimde eğlenirken öğrenecekler. 

Antakya’yı bilimin de merkezi yapma yolunda önemli bir yatırım olan ve ziyaretçilerine uygulamalı öğrenme imkanı sunan Antakya Bilim Merkezi’mizde; okul saatlerine göre ayarlanan, sabah ve öğleden sonra gruplar halinde verilecek olan kursumuza başvurmak ya da okul grupları halinde Bilim Merkezimizi ziyaret etmek isteyenler 0326 213 03 04 numaralı telefondan bize ulaşabilirler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.