HALK DERDİNİ ANLATMAKTAN BIKTI

HALK DERDİNİ ANLATMAKTAN BIKTI

Samandağ ilçesinin tek nitelikli lisesi Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi ve Samandağ ilçesinin tek nitelikli lisesine giden niteliksiz yol vatandaşların tepkisini çekiyor. 

Her yağmur sonrası yağmur sularına kapılıp belli bir yerde biriken çakıllar son olarak meydana gelen şiddetli yağışın ardından yine birikti. Geçici çözüm olarak yola döktükleri çakıl, yağan yağmur sonrası lisenin köşesindeki yola birikti. Bu durumu gören çevre sakinleri yapılan baştan salma çözüme tepki göstererek yollarının bir an önce yapılmasını istedi.

HALK BAŞTAN SAVMA İŞ İSTEMİYOR

Yetkililere “Baştan savma iş istemiyoruz! Çözüm istiyoruz. Biz ilçe halkı ve çevre sakinleri olarak bu yolu kullanıyoruz. Bu ilçe halkına layık gördüğünüz bu mu? Bu yolun kaldırımları da yok. Bu kadar öğrenci nereden okullarına gidecek? Biz sürekli bu durumdan şikâyet etmekten bıktık, sizler bu duruma duyarsız kalmaktan bıkmadınız. Bu halkı bu kadar mı gözden çıkardınız?” serzenişinde bulunan çevre sakinleri hem olmayan kaldırımları hem de bozuk olan yolların bu durumuna yetkililerin bir an önce el atmalarını ve yapılmasını istiyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.