MHP yönetimi Defne’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Defne İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Defne İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Güneş’i makamında ziyaret etti.

MHP yönetimi Defne’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Defne İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Defne İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Güneş’i makamında ziyaret etti. MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Yasinoğlu, İlçe 2. Başkanı Kemal Mengüllüoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Defne Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güneş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Emniyet Müdürü Güneş’e yapılan ziyarette Kaplan, ilçe yararına olacak her türlü etkinlikte destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Asayiş çalışmalarında deneyimleriyle başarılarını ortaya koyan Mehmet Güneş’e teşekkür eden MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, “Memleketimiz için verilen hizmetleri takdir ediyoruz. Devletimizin tüm kurumları ile uyumlu çalışmak için parti teşkilatımızla birlikte üstümüze düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Parti teşkilatımızla her zaman yanınızdayız” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Güneş, Defne MHP ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.