BELEN’DE KİTAP FUARI AÇILDI

BELEN’DE KİTAP FUARI AÇILDI

Belen’de ilki düzenlenen kitap günleri coşkulu bir törenle kent meydanında açıldı.

15 yayınevi ve 30’a aşkın yerel yazarın katılım gösterdiği kitap fuarı açılışına Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İsk. Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Keskin, AK Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belen Mülki İdare Amirleri, Kurum Müdürleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Belen Belediyesi 1. Kitap Günleri açılış törenimizi gerçekleştirdik.21-29 Mayıs tarihleri arasında kapılarını kitapseverlerin ziyaretine açan “Belen Belediyesi 1. Kitap Günleri’ne 15 yayınevi ve 30’a aşkın yerel yazarımız katılıyor.

REKLAM ALANI

29 Mayıs saat 10.00 a kadar açık olacak kitap fuarımızın açılışına, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İsk. Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Keskin, AK Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belen Mülki İdare Amirleri, Kurum Müdürleri, öğrenci ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.Tüm kitapseverleri 1. Kitap Günlerimize bekliyoruz.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.