HATAYSPOR’UN KAMPI SONA ERDİ

HATAYSPOR’UN KAMPI SONA ERDİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Tesisleri’ndeki ikinci etap kampını tamamladı.

Atakaş Hataysporlu oyuncular, Palandöken Dağı eteklerinde yer alan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki son antrenmanını teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde yaptı. Erzurum’da 27 Haziran’dan beri yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştiren Atakaş Hatayspor, kuvvet idmanıyla sezon başı kampının ikinci etabını tamamladı. Hataysporlu oyuncular, 1 Ağustos Pazartesi günü Hatay’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPILDI

Hatayspor, kamp süresince 3 hazırlık maçı yaptı. İlk hazırlık maçında Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup olan Hatayspor, ikinci maçında Erzurumspor ile karşılaştı. Bu maçı 1-0 kazanarak hazırlık kampındaki tek galibiyetini alan Hatayspor, son maçında Süper ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Eksiklerin de takıma katılmasıyla olumlu bir hava yakalayan Hatayspor, önümüzdeki haftasonu başlayacak lig öncesi çalışmalarını Antakya’daki tesislerinde sürdürecek. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.