DEVLETİMİZ MİLLETİNİN YANINDA

DEVLETİMİZ MİLLETİNİN YANINDA

ALAADDİN MAHALLESİ YENİ SU ŞEBEKESİNE KAVUŞTU

İller Bankası Genel Müdürlüğü ve Antakya Belediyesi iş birliği ile 6 Şubat 2023 depreminde ağır hasar alan Alaaddin Mahallesi su şebekesi yenilendi.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İller Bankası Adana Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin katılımı ile su şebekesinin açılışı gerçekleştirildi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “ Yaşadığımız asrın felaketi sonrasında su şebekesi tamamen hasar alan ve 6 aydan fazla süre susuz kalarak büyük zorluklar yaşayan Alaaddin Mahallemizin sıkıntısını çözmek için seferber olduk. AK Parti Hatay Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve teşkilatımızın destekleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile İller Bankası Adana Bölge Müdürlüğümüz tarafından yaptırılan su şebekemiz tüm mahallemize döşendi. Şehrimizin ihtiyaçlarını hızla çözüme kavuşturmak için devletimiz milletinin yanında. Destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyor, mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.”Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde su şebekesi aktif hale getirilerek mahallenin tüm çeşmelerine su verilmesi sağlandı.

Alaaddin Mahallesi muhtarı ve mahalle sakinleri bu önemli sıkıntının çözülmesinde vesile olduğu için Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a hayır duaları eşliğinde teşekkürlerini ilettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.