Medeniyetler Şehrimiz Kent Meydanını Hak Etmiyor mu?

Türkiye’nin tarihi bakımından oldukça zengin olan “Medeniyetler Şehrimiz” de kent meydanının olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu vurgulayan vatandaşlar, yetkililere sesini gazetemiz aracılığı ile duyurmaya çalıştı.

Medeniyetler Şehrimiz Kent Meydanını Hak Etmiyor mu?

Türkiye’nin tarihi bakımından oldukça zengin olan “Medeniyetler Şehrimiz” de kent meydanının olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu vurgulayan vatandaşlar, yetkililere sesini gazetemiz aracılığı ile duyurmaya çalıştı. Her yıl yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan medeniyetler şehrimizin kent meydanından yoksun olması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Geçmişten günümüze kadar gelen belediye başkanlarını eleştiri yağmuruna tutan vatandaşlar, Kentimizin tarihini, kültürünü yansıtan bir meydana sahip olması gerektiğine dikkat çekerek Hatay’da kent meydanının olmamasını büyük bir eksiklik olduğunu ifade ettiler.

Eski ve yeni Belediye Başkanları’nın ileriyi görmeyerek şehir merkezini sıkışık vaziyette olduğunu belirten Vatandaşlar,” Hatay’ın birçok ilden geride kaldığı ve köy mantığı üzerinden yönetildiği vatandaşlar tarafından biliniyor. Oysaki Hatay, birçok dine ev sahipliği yapan Türkiye için önemli bir ilimiz. Şehir merkezinin nefes alınır bir yere dönüştürüldükten sonra kent meydanını hak edeceğini düşünüyoruz. Gazeteniz aracılığıyla sesimizi ilgili belediyelere ve yetkililere duyurmaya çalışıyoruz. Medeniyetler Şehrimiz neden Kent Meydanını Hak Etmiyor? Bunun cevabını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” açıklamalarında bulundular. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.