BU SÜREÇTEN EN AZ ZARARLA ÇIKACAĞIZ

BU SÜREÇTEN EN AZ ZARARLA ÇIKACAĞIZ

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, tüm dünyayı etkisi altına alan ve 114’ten fazla ülkeye yayılması sebebiyle Dünya Sağlık Örgütü’nce pandemi ilan edilen koronavirüs salgınından korunmak için vatandaşlara uyarılarda bulundu. Koronavirüs riskine karşı uyulması gereken 14 kurala değinen AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ’’Vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kurallara riayet ederse ve hayatlarını bu şekilde sürdürürlerse bu salgın ülkemizde diğer ülkelere nazaran daha hafif atlatılacaktır” dedi.

KURALLARA UYALIM VE SAĞDUYULU DAVRANALIM

Vatandaşları belirlenen kurallara uymaları konusunda uyaran AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen “Vatandaşlarımız daima tedbirli olmalılar. Devletimizin ve hükümetimizin aldığı kararlara uyulduğu takdirde bu süreçten en az zararla çıkacağımıza yürekten inanıyorum” diyerek virüsten korunmanın temel yolunun hijyen kurallarına uymaktan geçtiğini dile getirdi. İlk, orta ve yükseköğretim kurumlarında eğitime önlem amaçlı ara verildiğini ifade eden Emrullah Gülen, “Bu bir tatil değil. Kıymetli vatandaşlarımız, lütfen çocuklarınızı bu süreçte virüsün yaygın olarak bulunduğu kalabalık mekanlarda, topluluk içinde gezdirmeyiniz. Unutmayınız ki bu sadece önlem amacıyla verilen bir ara. Lütfen bu süreci evinizde geçirin. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın, kurallara uyalım ve sağduyulu davranalım” diye konuştu. Haber :Fadime ÇAYLI


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.