HATAYSPOR GAZİANTEP’E YENİLDİ

HATAYSPOR GAZİANTEP’E YENİLDİ

Süper ligin ilk haftasını bay geçen, ikinci haftasında Trabzonspor’a mağlup olan Hatayspor, bu hafta da Gaziantep’e mağlup oldu ve 3 haftada sıfır çekti.Mücadelede Hatayspor’un tek golünü Ayoub el Kaabi atarken rakibin gollerini Figueiredo ve Jevtovic kaydetti.

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, mücadeleye Erce, Kamil, Simon, Vranjes, Samuel, Aabid, Ribeiro, Musa, Dylan, Saba, Ayoub 11’i ile çıktı.  Maça Hatayspor hızlı başladı. 3. dakikada rakip kalede şansını deneyen oyuncu Ayoub El Kaabi ancak yaptığı kafa vuruşu kaleyi bulmuyor. Hatay Atatürk Stadyumu Stadı’nda Hatayspor Antakya takımının skoru değiştirme girişimi sonuç vermedi. 6. dakikada Joao Vitor Brandao Figueiredo’nun golüyle Antep temsilcisi 1-0 öne geçti. Hatayspor defansında Falette’in hatalı pasında araya giren Sırp kanat oyuncusu Lazar Markovic’in pasında Figueiredo düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

AYOUB EŞİTLİĞİ SAĞLADI

14’te Kamil Ahmet’in uzun pasında Louis içeriye ortaladı. Ayoub’un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. 30. dakikada maça eşitlik geldi. Hızlı atakta Saba sağ kanatta ilerledi. Ayoub’a verdiği pasta önünde kalan topa düzgün bir vuruş yapan Ayoub el Kaabi maça eşitliği getirdi. 44’te Kamil Ahmet sağ kanattan yüklendi. Aşırtma vuruşu az farkla auta çıktı. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 eşitlikle tamamlandı.

GAZİANTEP GOLLE BAŞLADI

İkinci yarıınn ilk dakikasından itibaren konuk ekip baskısını hissettirdi. 49. dakikada Papy Djilobodji’nin asistinde Marko Jevtovic’in golüyle Gaziantep FK yeniden öne geçti. 51’de Atakaş Hatayspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Simon Falette geçti. Ancak ortayı defans uzaklaştırdı. 56’da Gaziantep temsilcisi gole yaklaştı. Art arda çekilen şutlara Erce gol izni vermedi. 61’de Hatayspor El Kaabi ile gole yaklaştı, ancak Kaabi’nin şutu kaleyi bulmadı. 65’te Lobjanizde’nin ortasında arka direkte Kaan Kanak’ın vuruşu az farkla auta çıktı. 71’de Hatayspor defansının uzaklaştıramadığı topa hareketlenen Furkan’ın plase vuruşunda top auta çıktı. 78’de Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Saba Lobjanidze ortasını yaptı, ancak savunma topu uzaklaştırdı. 80’de Hatayspor takımı Saba Lobzhanidze ile gole çok yaklaştı ancak kaleyi bulan şut ağlarla buluşmadı. 86’da Saba’nın şutu defanstan döndü, seken topa Kaan hareketlendi, ancak Günay topu kontrol etti. 90+6’da Saba’nın frikiğini Günay direk dibinden çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele konuk ekip Gaziantep FK’nın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Hatayspor,bu mağlubiyetle ikinci maçından da puansız ayrıldı. Temsilcimiz bu maçın ardından önümüzdeki hafta deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç Pazar günü saat 19.15’te oynanacak. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.