HATAYLI GENÇLER, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE

HATAYLI GENÇLER, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programı düzenlendi.Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu ve çok sayıda bürokrat ile ülkemizin her bir köşesinden gelen gençler katıldı.

Hatay İl Gençlik Koordinatörü Muhammed Yasir Okşar öncülüğünde Hatay’ın her ilçesini temsilen bir genç programa katılım sağlayıp, Mevlid-i Nebi gecesi programından istifade etti.Program öncesinde gençlerle Tuz Gölü, Ankara kalesi, Hacı Bayramı Veli Camii, Ulucanlar Hapishanesi Müzesi, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi ve Millet kütüphanesi ziyareti yapıldı. Gençler, Mevlidi Nebi programına katılmaktan ve Başkent Ankara’mızın tarihi ve kültürel değerlerini ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.