“BAŞKAN DÖNER’İN ÜLKÜSÜ HATAY”

“BAŞKAN DÖNER’İN ÜLKÜSÜ HATAY”

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Hatay’da Ülkü Ocakları’nın etki alanının arttırılması, Ülkü Ocakları’nın gençliğe verdiği değerin tanıtılması amacıyla çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çizdiği yoldan ilerleyen Başkan Döner, genel merkezin gençliğe hizmeti olan Odak 2023 eğitim setini her gittiği mekanda tanıtarak ve hediye ederek bu hizmetin tanıtılmasını sağlıyor. Başkan Döner bu kapsamda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Akademisyeni Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Didin’i ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi Baş Müdürü Hüseyin Karakulak’ı makamlarında ziyaret etti. İki ziyarette de eğitimin gündemini değerlendiren Döner, Ülkü Ocakları’nın sadece vakit geçirildiği yer değil eğitim ve öğretimin de yapıldığı mekanlar olduğunu kaydetti. Didin’e ve Karakulak’a kabullerinden dolayı teşekkür eden Döner, iki isme de Odak 2023 eğitim setini takdim etti.

BAŞKAN DÖNER ZİYARETÇİLERİNİ DE AĞIRLADI

REKLAM ALANI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra il başkanlığına gelen ziyaretçilerini de ağırlamaya devam ediyor. Vaktinin tamamını ülkü davasına adayan Döner, Hatay’da ülkücü camianın tanınmış simalarından Hakan Küsmüş’ü ve Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Hanifi Kadife’yi ağırladı. Küsmüş ile geçmişi de yad eden Döner, Kadife ile de şoför esnafının gündemini değerlendirdi. Her zaman esnafın ve emekçilerin yanında olduklarını kaydeden Döner, ziyaretlerinden dolayı Başkan Kadife’ye ve Hakan Küsmüş’e teşekkürlerini sundu.

Başkan Alihan Döner, Hatay’da ülkücü davanın doğru tanıtımı ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutularak doğru yönlendirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.