HATAY BAROSU GÜÇLENDİ

HATAY BAROSU GÜÇLENDİ

Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Ayşenur Çağla Ünal ve Hüseyin Dağdelen İskenderun adliyesinde, Edanur Güzel, Fatma Sarı, Çağrı Soylu ve Salih Kocaoğlu Dörtyol adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.

Ayşenur Çağla Ünal’a cübbesini Av. Murat Bora Oğuz, Hüseyin Dağdelen’e cübbesini Av. Osman Taşçı, Av. Emre Yıldırım ve Av. Safiye Cansu kısa, Salih Kocaoğlu’na cübbesini Av. Emre Arık, Edanur Güzel’e  ve Çağrı Soylu’ya cübbesini Av. Tuncay Baş, Fatma Sarı’ya cübbesini  Baro Başkanımız Av. Cihat Açıkalın giydirdi. Törene Hatay Barosu yönetim kurulu üyeleri Av. Emre Arık, Av. Murat Bora Oğuz, Av. Hamdi Evren, avukatlar ve yemin eden avukatların aileleri katıldı. Başkan Açıkalın yemin ederek meslektaşlarını kutladı ve başarılar diledi.

AÇIKALIN: MESLEĞİMİZ GEREĞİ TOPLUMLA İÇİÇE OLMALIYIZ

REKLAM ALANI

Hatay Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın “Ruhsat törenlerimizin böyle yoğun ilgi görmesi bizim en büyük  sevincimiz. Çünkü avukatlık mesleği sosyal bir meslektir. Toplumla iç içe yapılması gereken bir meslektir. Avukatlar tarih boyunca, 2500 yıldır toplumun yaşadığı coğrafyaların kanaat önderleri olmuştur. Dolayısıyla avukatlık mesleğinin diğer mesleklerden ayrılan bir yönü de budur” diyerek  yemin eden genç avukatı kutladı ve başarılar diledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.