MİLLET İTTİFAKI’NA HATAY’DAN MESAJ

MİLLET İTTİFAKI’NA HATAY’DAN MESAJ

İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’in açıklamaları gündeme damga vurdu.

Çirkin’in “Akşener aday olsun diye bastırıyoruz. İYİ Parti olarak, adayımızın olması gerekir. Adaysız seçime giremeyiz” açıklaması, muhalefette siyasetin gündem maddesi oldu.

Gelişmeler dikkatle takip edilirken, İYİ Partili İl Başkanlarının, liderleri Meral Akşener’i cumhurbaşkanlığına aday olarak gösterecekleri ileri sürüldü. Son olarak, adaylık konusunda, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin de önemli bir çıkışta bulundu. İsmail Saymaz’a konuşan Çirkin, “Akşener aday olsun diye bastırıyoruz. İYİ Parti olarak, adayımızın olması gerekir. Adaysız seçime giremeyiz” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN KAZANAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ“

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, “CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu niye istemiyorsunuz?” sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi; “Kılıçdaroğlu’na saygımız var. Dürüst bir devlet adamı. Ama kamuoyu yoklamalarında, Erdoğan’dan geride. Kılıçdaroğlu’nun kişiliği, mezhebi ve siyasi görüşüyle İYİ Parti’nin sorunu yok, olamaz. Kazanamayacağını düşünüyoruz. Bir siyasi hareket, kazanmak için seçime girer. Kendisini riske atmaz!” Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.