EN BAŞARILI DOKTORA TEZ ÖDÜLÜ İSTE’YE

EN BAŞARILI DOKTORA TEZ ÖDÜLÜ İSTE’YE

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berre Kümük ‘En Başarılı Doktora Tezi Ödülü’nü düzenlenen törenle YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın elinden aldı.
Bu yıl, 97’ncisi gerçekleşen ‘En Başarılı Doktora Tezi Ödülleri” kapsamında Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Bilişim Enstitüsü bünyesinde 2023 yılında tamamlanan tezler değerlendirildiği ödül töreninde İSTE’li Dr. Öğr. Üyesi Berre Kümük’ün Fen Bilimleri Enstitüsünde Prof. Dr. Mustafa İlbaş danışmanlığında tamamladığı “Kömür Gazı Yakıtlı Katı Oksit Yakıt Pillerinin Sayısal ve Deneysel İncelenmesi” tezi birincilik ödülüne layık görüldü.
Gazi Üniversitesi’nde düzenlenen törende dereceye giren öğrenci ve danışmanları tebrik eden Prof. Dr. Özvar, üniversitelerin kalite süreçlerini çok yakından takip ettiklerini ve üniversiteleri bu gayretleri sebebiyle desteklediklerini kaydetti.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de birincilik ödülüne layık görülen Öğr. Üyesi Berre Kümük’ü tebrik edip, başarılarının devamını dilerken, “İSTE Ailesi’nin her akademik personelinin bilime ve üniversitemize yaptığı çalışmalar gönlümüzün birincisidir. Bu şekilde somut ödüllere dönüşmesi ise bizim için mutluluk ve gurur sebebidir. Bizler, İSTE’den güzel haberler vermek üzere gayretle çalışıyoruz ve elbette daha nice güzel haber almayı temenni ediyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.