VEKİL TOPAL, BELENLİLERİ ZİYARET ETTİ

VEKİL TOPAL, BELENLİLERİ ZİYARET ETTİ

Meclisin tatil olmasını fırsat bilen CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, ilçe gezilerini sürdürüyor.

Hatay’ın tüm ilçelerinde faaliyet gösteren Vekil Topal, CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile birlikte ilçe genelinde vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlara CHP iktidarı için projelerini aktaran Topal, Belenli vatandaşların da istek ve şikayetlerini dinledi.

TOPAL: HEDEFİMİZ CHP İKTİDARI

CHP iktidarında tüm vatandaşların sorunlarının biteceğini belirten Topal, “CHP olarak vatandaşın ayağına gitmeye, derdiyle dertlenmeye ve çözümlerimizi anlatmaya devam ediyoruz. İl başkanlığımızın düzenlediği saha çalışmasında Menemen halkını esnafından sanayicisine, oda başkanından sokaktaki vatandaşına kadar dinledik ve hak verdik.

 İnsanlarımızın bu iktidarla geçecek tek bir güne bile artık tahammülü kalmamış. Bu ülkeye, bu halka daha fazla yazık edilmesine izin vermeyeceğiz. İlk seçimde milletin iktidarı kuracak, halkın olanı halka geri teslim edeceğiz. Vatandaşımızın CHP’yi yanlarında gördükçe, dertlerine eğildiğimize şahit oldukça bize ve iktidarımıza olan destekleri de, inançları da artıyor. Belen’i hak ettiği CHP iktidarına, ülkeyi de özlemle beklediği millet iktidarına kavuşturacağız. İlçemiz de çalışmaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.