19 MAYIS ATAMIZIN GENÇLİĞE ARMAĞANIDIR

19 MAYIS ATAMIZIN GENÇLİĞE ARMAĞANIDIR

AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Erdoğan mesajında; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu önemli günde, Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyoruz. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini şekillendirecek en büyük gücümüzdür. Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu bayram, onların sporun, bilimin, sanatın her dalında ilerlemelerini teşvik etmek ve milli değerlere bağlı, özgüvenli bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için önemli bir vesiledir. Bu anlamlı günde, gençlerimize olan güvenimizi bir kez daha vurguluyor, onlardan aldığımız ilhamla daha güçlü ve parlak bir geleceğe birlikte yürümeyi diliyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun! Saygılarımla” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.