BELEN’DE ÇALIŞMALAR DUR DURAK BİLMİYOR

BELEN’DE ÇALIŞMALAR DUR DURAK BİLMİYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül öncülüğünde ilçe genelinde çalışmalar dur durak bilmeden sürüyor.

Belen’de 24 saat aralıksız süren bir hizmet ağını meydana getiren Başkan Gül’ün talimatı ile ilçeye bağlı 19 mahallede vatandaşların kendilerine bildirdikleri aksaklıkların yanı sıra rutin temizlik, tadilat ve yeşil alan çalışmalarını da sürdürüyor. Belen’i geleceğe hazırlama yolunda önemli bir tesisleşme çalışması başlatan Başkan Gül öncülüğünde Belen’in çehresi değişirken, vatandaşların da ilçe yönetimine olan memnuniyetleri üst düzeye çıktı.

BAŞKAN GÜL’DEN VATANDAŞ ODAKLI HİZMET

Belen’de vatandaşların isteklerini her fırsatta dinleyerek isteklere yönelik çözümler üreten Başkan Gül, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını hakim kıldı. Başkan Gül sıfır sorun anlayışıyla hareket ettiği Belen’de süren çalışmaları ise şu ifadelerle aktardı; “Fatih mahallemizde yabani ot ve ağaç budama çalışmamız devam ediyor. Cumhuriyet Mahallemizde yağışlar nedeniyle yol temizleme çalışması yapan ekiplerimizi, başkan yardımcımız Abdullah Önder’le birlikte ziyaret ederek, vatandaşlarımızla istişarede bulunduk. Belen’imizi her geçen gün daha da güzel bir hale getirmek, modernleştirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar, Başkan İbrahim Gül’e ve tüm ekiplere teşekkürlerini iletti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.