ATSO’DAN HATAY VALİLİĞİ VE HBB’YE ZİYARET

ATSO’DAN HATAY VALİLİĞİ VE HBB’YE ZİYARET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın kalkınması adına ortak yapılabilecek çalışmaları görüşmek üzere Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti.ATSO yönetici ve üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretlere Rezerv Alan, Mücbir Sebep ve Enflasyon Muhasebesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Çinçin, Hatay için ellerini değil gövdelerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtti.

HATAY’IN GÜNDEMİNDEKİ ANA KONULAR İSTİŞARE EDİLDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile AFAD Koordinasyon Merkezi’nde, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile de EXPO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantılarla ilgili açıklama yapan Çinçin; “Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı Ziyareti. İlimizdeki Oda, Borsa ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara, Hatay Barosu Genel Sekreteri Av. Oya Mıstıkoğlu, Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Uğurlu, Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu İl Temsilcileri, Hatay SMMMO Temsilcileri, Esnaf Oda Başkanları, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları, Ziraat Odası Başkanları ile birlikte Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı ile AFAD toplantı salonunda bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda; 13.05.2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantı tutanağı Sayın Valimiz ile paylaşıldı” dedi.

REKLAM ALANI

MASATLI VE ÖNTÜRK’TEN ÇİNÇİN’E HASSASİYET TEŞEKKÜRÜ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk Ziyareti. İlimizdeki Oda, Borsa ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara, Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu İl Temsilcileri, Hatay SMMMO Temsilcileri, Esnaf Oda Başkanları, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları, Ziraat Odası Başkanları ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk ile EXPO Meclis Toplantı salonunda bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdik. Ayrıca; Rezerv Alan, Mücbir Sebep ve Enflasyon Muhasebesi konularında fikir alışverişinde bulunduk. Toplantıya aynı zamanda Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Meclis Üyemiz Fuat Büyükaşık ile Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu katıldı. Sayın Başkanımıza ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Masatlı ve Başkan Öntürk, iş dünyası adına gerçekleşen çalışmadan memnuniyetini dile getirerek Çinçin ve beraberindekilere teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.