Meşale Gazetesi

SARI, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Altınözü Adayı Rıfat Sarı 31 Mart yerel seçimler öncesinde mahalle ziyaretlerini göstererek halkın sorunlarını dinliyor.

SARI,  MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Altınözü Adayı Rıfat Sarı 31 Mart yerel seçimler öncesinde mahalle ziyaretlerini göstererek halkın sorunlarını dinliyor. Vatandaşların yoğun destek ve katılımıyla takip ettikleri Rıfat Sarı çalışmalarını sürdürürürken “Altınözü’ne birçok yapı kazandırdık yenilerini de kazandıracağız inşallah” sözlerini kullandı.

SARIBÜK MAHALLEMİZDEYİZMahalle ziyaretleri hakkında da sosyal medya da açıklamalar yapan Sarı “İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ve MHP İlçe Başkanımız Sayın Adem Türk ile birlikte Sarıbük Mahallemize bağlı Hırbe Çiftliğinde Ayhan Şerekioğlu ev sahipliğinde aile büyüklerimizle bir araya geldik, hayır dualarını alarak desteklerini istedik. Bizleri samimiyetle ağırlayan hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.” İfadelerinde bulundu.

KESİNCİK MAHALLEMİZDEYİZCumhur İttifakı AK Parti Altınözü Adayı Rıfat Sarı  “Yine gönül kapılarından geçtik, selam verdik, hasbihal ettik, dua aldık. İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ve MHP İlçe Başkanımız Sayın Adem Türk ile birlikte kesincik Mahallemize bağlı Tüleyciye Çiftliğinde aile büyüklerimizle bir araya geldik, hayır dualarını alarak desteklerini istedik. Bize Gönül kapılarını açan hemşehrilerime teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.