SGK HATAY’DAN YILSONU DEĞERLENDİRMESİ

SGK HATAY’DAN YILSONU DEĞERLENDİRMESİ

Hayatın her alanına dönük projeleriyle vatandaşların en çok güvendikleri kurumlardan olan Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay’da yaklaşan yılsonu öncesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yılın geride kalan bölümünde çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not alan SGK Hatay’ın başarılı İl Müdürü Hamit Bal’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri de hazır bulundu.

BAL: HEDEFİMİZ VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ

Müdür Bal, il müdürlüğü salonunda gerçekleşen toplantıda İl Müdürlüğü performans ve karne uygulamasın değerlendirilmesi, kurum alacaklarında zaman aşımı, kayıtlı istihdamın teşviki ile ilgili yapılacak rehberlik çalışmaları, tasarruf tedbirleri, emanet hesaplar, Sigortalı tescil dosyalarının güncellenmesi, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemleri ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptıklarını belirtti. Vatandaşların memnuniyetini esas aldıklarını belirten Müdür Bal, yılın geride kalanında tepeden en alta kadar tüm çalışanlarımızın amacı vatandaşımızı mağdur etmeden memnuniyet esaslı çalışmaydı. 2022 yılının genelinde oldukça başarılı olduğumuzu gördük. Yönetimimize de bu konuda bilgilendirmelerde bulunduk. Önümüzdeki yıl da aynı anlayış ile yolumuza devam edeceğiz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.