ALİ İHSAN KÖRPEŞ HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS

ALİ İHSAN KÖRPEŞ HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS

Hatay’ın yaşadığı bin yılın afetinin ardından kentimizde olağanüstü süreçte gönüllü olarak göreve gelen AFAD Hatay İl Müdürü Ali İhsan Körpeş, dev hizmetlere imza atarak Hataylıların kalbini kazandı.

Daha önce görevli olduğu bir diğer deprem kenti Van’da iz bırakan hizmetlere imza atan Körpeş, Hatay’da zor süreçte yüzbinlerce vatandaşa başta beslenme ve barınma ihtiyaçlarının giderilmesi olmak üzere çok geniş çalışma alanında başarılı çalışmalara imza attı. Tüm kurumlarla istişare ederek kentteki 15 ilçeye ve tüm mahallelere yardımları ulaştıran Körpeş, açta açıkta kimsenin kalmaması için mesai mevhumu gözetmeksizin ailesinden ve sosyal hayatından fedakarlık yaparak Hatay’ın ayağa kalkması için tam mesai ile çalışmalarını sürdürüyor.

HATAY HALKI MÜDÜR KÖRPEŞ’TEN MEMNUN

REKLAM ALANI

Hataylı depremzedelere yardım eli uzatan ilk kurumlardan olan AFAD İl Müdürü Ali İhsan Körpeş, depremin üzerinden 1,5 yıla yakın zaman geçmesine rağmen yüzbinlerce depremzedeye yardımların kesintisiz olarak yapılmasını da sağlıyor. Hataylılar, kendilerine beslenme, barınma, giyim ve maddi ihtiyaçları için yapılan yardımların adil ve zamanında yapılmasını sağlayan Müdür Körpeş’ten memnun olduklarını belirttiler. Hiç kimsenin mağdur edilmemesi için azami dikkatli şekilde çalışan Körpeş’in deneyimi ile Hatay bu süreci de zorlanmadan atlatacak.

VATANDAŞ KÖRPEŞ’İN HATAY’DA KALMASINI İSTİYOR

Hatay’da 70 ilden ve diğer ülkelerden gelen yardımların dağıtılması başta olmak üzere kent genelinde kurumun yükümlü olduğu tüm hizmetlerdeki başarısı ile dikkat çeken Müdür Körpeş’in Hatay’da uzun süre daha kalmasını isteyen Hataylı vatandaşlar, “Bizler AFAD kurumunun ve başarılı İl Müdürü sayın Ali İhsan Körpeş’in çalışmalarından çok memnunuz. Tüm yardımlarımızı eksiksiz bir şekilde ve ne zaman ihtiyacımız olursa aldık, almaya devam ediyoruz. Depremzedelerin yaralarının sarılması sürecinde çok başarılı çalışmalara imza atan başarılı müdürümüzün daha uzun süreler Hatay’da kalması, bizlerin daha kısa sürede toparlanması için şarttır. Başta sayın valimiz olmak üzere tüm yetkililerden ricamız İl Müdürümüz Ali İhsan beyin Hatay’a daha uzun süreler başarıyla hizmet etmesi için gerekli imkanın yaratılmasıdır. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.