VALİ DOĞAN, ÖĞRETMENLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, ve öğretmenlerimizi temsilen bir grup öğretmeni makamında kabul etti.

VALİ DOĞAN, ÖĞRETMENLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Valilik makamında gerçekleşen kabulde konuşan Vali Doğan, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. “24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutluyorum. Eğitim bizim için çok önemli çünkü gayri safi milli hasılamızın büyük bir bölümünü eğitime ayıran bir ülkeyiz. Çağdaş ülkeler seviyesine çıkmanın yine tek yolu eğitime yatırım yaparak gençlerimizi, çocuklarımızı iyi eğitebilmektir. Dolayısıyla biz de devletimizin bütün imkanlarını seferber ediyoruz. Ecdadımız nasıl bu toprakları bize emanet ettiyse bizde bu toprakları çocuklarımıza emanet edeceğiz. Çocuklarımızın uluslararası arenada yarışabilmeleri ve ülkemize daha iyi yarınlara taşıyabil-meleri için daha iyi bir donanıma sahip olmaları gerekiyor. Bunun yolu da siz öğretmenlerimizden geçiyor. Bu vesileyle tüm öğretmen-lerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Sizlerin şahsında ilimizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi
İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ise öğretmenler günü münasebetiyle ilimiz genelinde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler verdi ve kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.