HEDEF, FAİZSİZ SİSTEMİN KURULMASI

HEDEF, FAİZSİZ SİSTEMİN KURULMASI

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından Kadir Has Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen Geleneksel Milli Görüş Buluşması programı Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın katılımıyla gerçekleşti.Program kapsamında partililere seslenen Çalışkan, “2023 yılı   55 yıllık Milli Görüş Hareketi tarihinde önemli bir dönemeç olarak partimiz yeniden meclise girdi.   Tarihin her döneminde her kesimle iş birliği yapmaya açık bir parti olarak bugün de ne sağcıyız ne solcuyuz biz hak yoldayız diyoruz. Kimse ne dostumuz ne de düşmanımız.Merhum Erbakan Hocamız ‘Biz ilkelerimizi, ideallerimizi biliriz. Masaya şartlarımızı koyarız. Bu şartlarda anlaşırsak çalışmaya devam ederiz’ dedi. Nitekim o gün bugündür aynen devam ediyor. Refah 1991’de meclise girdi, 1995’te de birinci parti oldu. İnanıyoruz ki bu dönemde de az sayıda temsilcimiz büyük gayretlerle inşallah tarih yeniden tekerrür edecek ve partimiz yeniden büyük zaferler kazanacak” ifadelerini kullandı.

20 YILDA NE DEĞİŞTİ? ŞİKAYETLERİMİZ HALA AYNI!

Saadet Partisinin davası, faizsiz sistemin kurulması olduğunu dile getiren Çalışkan, “Bundan 20 yıl önce ülkede banka müdürleri meyhaneden çıkan insanlar arasından seçiliyordu. Bugün çok iyi bir noktaya geldik. Bugün banka müdürleri Cuma namazından çıkanlar arasından seçiliyor. Peki faizci, kapitalist, sömüren sistemde bir değişiklik var mı? Yok, sistem aynen devam ediyor. Sadece banka müdürü koltuğunda kim oturacak onun tartışması var. Halbuki bizim davamız banka koltuğunda oturulması değil, faizsiz sistemin kurulmasıydı.

Yine bundan 20 yıl önce bir kesime ait insanlar okul müdürü oluyordu. Bugün başka kesime ait insanlar okul müdürü oluyor. Acaba derdimiz okul müdürünün kim olacağı mıdır, yoksa eğitim sistemi midir, müfredat mıdır, yetişen nesil midir, gençlik midir? 20 yıl önce bu okulda mezun olan insanlar mı daha iyidir, bugünkü gençler mi?

Eskiden de biz yolsuzluktan, hırsızlıktan şikayet ediyorduk bugünde ediyoruz. Ama eskiden başka kesimin insanları yapıyordu bugün ise farklı kesimin insanı yapıyor diye olay geçiştirilemez” şeklinde konuştu.Geleneksel Milli Görüş Buluşması programına Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağırıcı, Milko temsilcileri, İl Başkanı Av. Baki Coşkun, il yönetimi ve partililer katıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.