BAKAN YARDIMCISI GÜRGEN AYAKKABICI ESNAFI DİNLEDİ

BAKAN YARDIMCISI GÜRGEN AYAKKABICI ESNAFI DİNLEDİ

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen ve beraberindeki heyet Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın’ı ve ayakkabıcı esnafını ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Gürgen’e ziyaretinde AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Kurt, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu da eşlik etti. Bakan Yardımcısı Gürgen, deprem felaketinin ardından Reyhanlı’da hizmet veren ayakkabıcı esnafların sorunlarını dinledi.

BAKAN YARDIMCISI’NDAN AYAKKABICI ESNAFA DESTEK SÖZÜ

Ayakkabıcılık sektörünün Hatay’ı ayakta tutan sektörler arasında olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, ayakkabıcı esnafının sorunlarını dinleyerek çözüm için her türlü imkanı sarf edeceklerini belirtti.

BAŞKAN AYDIN’DAN GÜRGEN’E VE AK PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

Bakan Yardımcısı Gürgen’in ziyaretinin kendileri adına memnuniyet verici olduğunu kaydeden Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Aydın yaptığı açıklamada; “Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sn. Vedat Gürgen, AK parti Milletvekillerimiz, Reyhanlı Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Reyhanlı sanayi sitesi Kooperatif başkanı, Demirciler ve tornacılar oda başkanı bizleri ziyarette bulundular. Sayın bakanımıza sorun ve sıkıntılarımızı ilettik. Sayın bakanımıza ve beraberindeki gelen heyete şahsım ve esnafımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.