YEŞİLDAL: HATAY MUHTEŞEM OLACAK

YEŞİLDAL: HATAY MUHTEŞEM OLACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, yeni Hatay’ın sağlam şehircilik anlayışıyla muhteşem bir kent havasına bürüneceğini söyledi. Önceki gün kente gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile ilçeleri tek tek dolaştıklarını, kentsel dönüşüm alanlarını, inşaat alanlarını, riskli alanları yeniden değerlendirdiklerini belirten Vekil Yeşildal, vatandaşların rızasının olmadığı hiçbir girişime izin vermeyeceklerini, Hatay’ı Hataylıların görüşlerini ve helalliklerini alarak kalkındıracaklarını belirtti.

“HATAY İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Milletvekili Yeşildal gazetemize Hatay’ın geleceği ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Valimiz, HBB Başkanımız, Vekillerimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız ve Teşkilatımız ile birlikte Kırıkhan ilçemizde yapımına devam edilen TOKİ konutları ve rezerv alanları ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturana kadar var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek İlçemizi afetlere dirençleri ve modern şekilde inşaa ve ihya edeceğiz. Medeniyetlerin beşiği Hatay’ımızda Tüm depremzede hemşehrilerimiz yeni yuvalarına kavuşana kadar var gücümüzle çalışacağız. Depremden etkilenen Hatay’ımızı kadim mirasıyla, özgün değerleriyle Afetlere dirençli şekilde yeniden ayağa kaldıracağız. Söz verdiğimiz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tam destekleriyle bu kadro Hatay’ı ayağa kaldıracak ve şehrimizi Türkiye’nin en güzel 5 şehrinden biri yapmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.