USTA GAZETECİ TALİP KÖLEOĞLU’NUN ‘DEPREM’ ANI ANLATIMI DUYGULANDIRDI!

USTA GAZETECİ TALİP KÖLEOĞLU’NUN ‘DEPREM’ ANI ANLATIMI DUYGULANDIRDI!

Hatay Söz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, TGC üyesi ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Hatay Temsilcisi Talip Köleoğlu, 6 Şubat depremlerinin anlatıldığı programda yaşadıklarını paylaştı.

O GECE ÖMRÜMÜZÜN EN UZUN GECESİYDİ

Köleoğlu; “6 Şubat’ta sabah bir türlü olmuyordu. O gece bitmek bilmiyordu, bir türlü sabah olmadı. Feryatlar dinmiyordu. Bir şekilde bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Yağmur kesmiyordu. Oradan oraya koşturuyorduk. Düşünsenize, annem yok, babam yok, kız kardeşim yok, amcam yok. Bunlar benim en yakınlarım olduğu için söylüyorum. Mahallem yok, komşum yok, sevdiklerim yok. İlk anda iletişim yoktu. Bu çok kötü bir şey. Nasıl yapabiliriz, ne kadar başarılı olabiliriz, ben buradan bir haber geçsem, bir görüntü alsam nasıl olur acaba diye bir durum yaşadık. Benim yaşadığımı herkes yaşadı. Bir çok arkadaşımız ailesiyle birlikte rahmetli oldular. Allah bize o gün nefes alma şansı verdi. Ama baktığınızda insanlar çıkamadılar. Biz onlara şehir oldular diyoruz” diyerek izleyenleri duygulandırdı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.