MİNİK CİMNASTİKÇİLER MADALYALARLA DÖNDÜLER

MİNİK CİMNASTİKÇİLER MADALYALARLA DÖNDÜLER

Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu’nun İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlediği şampiyonada Türk cimnastikçiler büyük bir başarı elde etti. Türkiye’yi temsil eden sporcular, toplam 3 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

10-12 yaş kategorisinde mücadele eden Kilia takımı sporcuları Azra Demir, Bilge Sofia Dinçler, Tara Karagöz, Vera Asya Süer, Alisa Cecan, Damla Ünal, Çağla Deniz Barda, Mina Nazlıcan Eraslan ve Bahar Alpata, Mediterranean Countries Competitions’da altın madalya, Open International AGG Tournament’da ise gümüş madalya sahibi oldular.

8-10 yaş kategorisinde yarışan Florina takımı sporcuları Mira Konan, Ekin Ela Tekeli, Vera Aldırmaz, Mina Elif Dede, Ferah Arpacı, Elif Defne Aydın, Maya Önat ve Zümra Öz ise hem Mediterranean Countries Competitions’da hem de Open International AGG Tournament’da altın madalya kazanarak dikkatleri üzerlerine çektiler.Sporcular, başarılarının ardında emeği geçen antrenörleri Olga Nehovska Aşkın, Ayşecan Özen, Ceren Ovat ve Aylin Gencer’e teşekkürlerini iletti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.