Meşale Gazetesi

AK PARTİ PAYAS VE ARSUZ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ PAYAS VE ARSUZ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Payas ve Arsuz Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede başkanlığa seçilen Payas ilçemizde Veysi Güler, “2024 yerel seçimleri belediyeleri alma yılımız olacak” dedi.

Arsuz ilçemizde Bünyamin Nal, ise Arsuz’da yeni ilçe başkanı olarak seçildi.

AK Parti  Payas ve Arsuz 3. Olağan İlçe Kongresi geniş katılımla gerçekleştirildi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına azami dikkat edilerek yapılan kongrede davetliler kongre alanına ateş ölçümleri yapılarak alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye AK Parti Çankırı  Milletvekili Hatay il koordinatörü Salim Çivitcioğlu ve ak parti Hatay Milletvekilleri abdulkadir  Özel, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Sabahat  Gürsoy Çelik, Hacı Bayram Türkoğlu ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Çankırı  Milletvekili Hatay il koordinatörü Salim Çivitcioğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, ve AK Partili ilçe belediye başkanları başta olmak üzere AK Parti kadın ve gençlik kolları başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.