KAYMAKAM AKDAŞ İLE ANTAKYA EMİN ELLERDE

KAYMAKAM AKDAŞ İLE ANTAKYA EMİN ELLERDE

Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, kentin yeniden ayağa kalkması için çalışmaları bizzat komuta ediyor.

Hatay genelindeki inşaat çalışmalarını yakından takip eden Akdaş, çalışmalarda aksaklığın yaşanmaması için azami gayret gösteriyor. Kaymakam Akdaş, çalışmalarıyla takdir toplarken kamu yatırımlarının da hiçbir israfa yol açılmadan yapılması için talimatlarını ekiplere verdi.

ERZİN’DEKİ ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP

REKLAM ALANI

Kaymakam Akdaş, Erzin Kaymakamı Onur Özaydın’la birlikte, Erzin Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanında incelemelerde bulundu. Erzin OSB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Erzin OSB alanında incelemelerde bulunan Kaymakam Akdaş yapılan incelemeler sırasında yetkililerden yapımı devam eden projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Akdaş, Tarihi Valilik Binası, Tarihi Vali Konağı, Tarihi Meclis Binası ve lojman inşaatlarını yerinde inceledi. Yapılan incelemeler sırasında yetkililerden projelerin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi alan Akdaş, tüm hizmetlerin planlanan zamanda tamamlanması için talimatlarını yineleyerek alandan ayrıldı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.