BU ÜLKE İÇİN BEDEL ÖDEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

BU ÜLKE İÇİN BEDEL ÖDEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner MHP’nin 55. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Döner: “Elli beş yıllık kutlu mazimizde biz bu ülkeyi “karşılıksız sevdik” ve ebediyete kadar sevmeye, bu ülke için bedel ödemeye devam edeceğiz.” dedi.

HEP ÖN SAFTA YERİNİ ALACAKTIR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Elli beş yıllık kutlu mazimizde biz bu ülkeyi “karşılıksız sevdik” ve ebediyete kadar sevmeye, bu ülke için bedel ödemeye devam edeceğiz.  Milliyetçi-Ülkücü Hareket geçmişte ve günümüzde olduğu gibi vatan, millet, devlet zora düştüğünde hep ön safta yerini alacaktır.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE !

Milletimize can vermek icap eder şehit oluruz. Karanlık günlere ışık oluruz.  Bekamız tehlikeye düşer; anadan, yardan, serden geçer yıkılmaz bir kale oluruz.  Şanla, şerefle, canla, yürekle, vazgeçilmez bir yeminle… İlk günkü azim ve kararlılık, bitmeyen gurur ve onurla… Ezelden, ebede… Nice 55 yıllara, nice 500 yıllara, nice 5000 yıllara… Ne Mutlu Türk’üm Diyene !” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.