‘HATAY ANALARLA AYAĞA KALKIYOR’

‘HATAY ANALARLA AYAĞA KALKIYOR’

Hatay İl Müftülüğü himayelerinde hayata geçirilen “Hatay Analarla Ayağa Kalkıyor” projesi, 6 Şubat’ta ülkemizi yasa boğan asrın felaketinin en ağır etkilerini yaşayan Hatay’ı, hayırsever annelerimizin eliyle yeniden ayağa kaldırmayı hedefliyor.

Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu proje ile ilgili yaptığı açıklamasında: ”Bu anlamlı projenin amacı, 6 Şubat depreminde yıkılan ve zarar gören camileri, annelerimizin şefkatli elleri ve onların teşvikleriyle yeniden inşa etmektir.

Bu projeyle birlikte, camilerin yanı sıra Kuran Kursları ve maneviyatımızın olmazsa olmazı olan diğer dini ve sosyal yapıları da yeniden inşa ediyoruz. Deprem sonrası Hatay’ı yeniden inşa ederken, sadece fiziki yapıları değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşma ruhunu da canlandırıyoruz.Hayırsever annelerimizin öncülüğünde, Hatay’ı birlikte yeniden kuruyor, umudu ve kardeşliği yeniden yeşertiyoruz.” İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.