Meşale Gazetesi

“İBRAHİM GÜL’E GÜVENİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ”

Cumhur ittifakı Belen Belediy Başkan Adayı İbrahim Gül Belen İssume mahallesinde düzenlenen mitingte net cevap verdi “İbrahim Gül’e güvenin pişman olmayacaksınız”

“İBRAHİM GÜL’E GÜVENİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ”

Cumhur ittifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül Belen İssume mahallesinde düzenlenen miting’te net cevap verdi “İbrahim Gül’e güvenin pişman olmayacaksınız” İbrahim Gül İssume konutlarında gerçekleştirilen miting’te yaptığı konuşmasına Belen’de bugüne kadar görev yapmış olan Belediye başkanlarına teşekkür etti.

Belen için hazırlanan 41 projenin hayata geçirilmesi ile birlikte Belen’in daha yaşanabilir daha mürfeh bir kent haline geleceğinin altını çizen İbrahim Gül “Belen’in her mahallesinin sorunlarını bildiğimiz gibi İssume konutlarının ve çevresinin sorunlar’ınıda çok iyi tespit ettik ve çözümü için hazırlığımızı yaptık. Belen için Hatay için Türkiye için 31 mart seçimleri çok önemli. Eğer İbrahim Gül kardeşinizi evladınızı göreve getirirseniz Belen önümüzdeki 5 yılda altın çağını yaşayacaktır bu kardeşinize güvenin inanın pişman olmayacaksınız.

Belenin geleceğini gelin birlikte inşa edelim gelecek günleriniz güzel olsun diye bize beş yıl izin verin. Belen’in nasıl bir sancak şehri olacağını hep birlikte görelim. İbrahim Gül’e ve ekibine yetki verin göreceksiniz sizi pişman etmeyeceğiz” dedi.
BELEDİYECİLİĞİ BİLİYORUZ
İbrahim Gül konuşmasında belediyeciliği iyi bildiklerini Belen’i yönetecek güç kudret bilgi birikime sahip olduklarını belirterek ” biz müteahhit olmayacağı önce mahallenize sonra gönlünüze girip sizlerle kocaman bir aile hep birlikte Belen olacağız. AK Parti ve MHP ilçe başkanlarımız kadın kollarımız gençlik kollarımız ülkü ocaklarımız hep birlikte canla başla çalışıyoruz.Belen’i hak ettiği yere getirmek için biz projelerimizle hazırız 31 martta bize yetki verin sizlere mutlu huzurlu bir Belen’de 5 yılda altın çağı birlikte yaşayalım” dedi.

CHP İYİ PARTİ VE SAADET PARTİ SEÇMENLERİNİ SAĞ DUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM

İbrahim Gül konuşmasının sonunda terör örgütünün uzantısı olan HDP’ye dikkat çekti ve Millet ittifakına oy verecek olanlara seslenerek ” mehmetçikleri şehit edenlerle ittifak yapmamaya davet ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.