LEZZETİN GİZLİ KAHRAMANI BAHARATLAR

LEZZETİN GİZLİ KAHRAMANI BAHARATLAR

Semir Eraslan Baharat Yeni Yerinde Hizmette

Asrın felaketi olan 6 Şubat depreminde ağır hasar gören tarihi uzun çarşıda gerçekleşen onarım çalışmaları sebebi ile işyerlerini zorunlu olarak boşaltmak zorunda kalan Semir Eraslan Baharat Meydan Çarşısı girişindeki yeni yerlerinde hizmetlerine devam ediyor.

Yemeklerin gizli kahramanları ve mutfakların vazgeçilmezleridir baharatlarımız. Hele ki bu baharatlar Tarihi uzun çarşımızdaki Aktarlarda bulunan birbirinden lezzetler  ise size sadece yemeğin vitesini dörtten beşe atmak, sofralarda farklılık yaratmak kalıyor.Baharatı doğru yerden almak çok önemli.İşte bunun için özelde bölgemizde genelde Türkiye’de baharat denilince ilk akla gelen firma olan Semir Eraslan Baharatçılık 6 Şubat depremi sonrasında kesintisiz bir biçimde verdiği hizmetini sürdürüyor.

REKLAM ALANI

Günün her saati  yoğun ilgi gören ve  Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo uygulaması ile hizmet ağını oldukça geniş tutan Semir Eraslan Baharatçılık sektördeki farkını her daim ortaya koyan bir işletme.

Yeni yerlerine herkesi beklediklerini ifade ederek sözlerine başlayan Semir Eraslan Baharat’ın genç işletmecisi Evren Eraslan açıklamasında:” Asrın felaketi sonrasında hız kesmeden devam ettiğimiz hizmetlerimize bir süreliğine Meydan Çarşısı girişi Yayladağ Tesettür Giyim ve Yılmazlar Fırını karşısında buluna işyerimizde devam edeceğiz. Baharat konusunda sektörde marka olan işletmemiz deneyimli personellerimize ilave olarak kurduğumuz birimimizde görev yapan  personellerimiz www.semireraslan.com sayfamızdan gelen siparişlerimiz ve işyerimizde gerçekleştirilen alışverişlerin istenilen noktaya ulaştırılması için var güçleri ile çalışmaktadırlar. Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen firmamızın yoğun biçimde tercih edilmesi bizleri son derece mutlu etmektedir.Müşterilerimize en güzel hizmeti vermek adına tüm birimlerimiz ile elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız.Tercihleri ile Semir Eraslan markasını bugün zirveye taşıyan kıymetli müşterilerimiz başta olmak üzere  yine bizim başarımız için özveri ile çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor herkesi Meydan Çarşısı girişinde bulunan  işyerimizi ve www.semireraslan.com sayfamızı ziyarete davet ediyorum.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.