BAŞKAN YILMAZ,MEMLEKET ÇOCUKLARININ KURDUĞU TAKIMA SAHİP ÇIKTIK, ŞİMDİ BAL LİGİNDE MÜCADELE EDİYORLAR

BAŞKAN YILMAZ,MEMLEKET ÇOCUKLARININ KURDUĞU TAKIMA SAHİP ÇIKTIK, ŞİMDİ BAL LİGİNDE MÜCADELE EDİYORLAR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya Belediyespor Futbol Kulübü hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz Nişrinspor adı ile kurulan ve bal liginde mücadele eden futbol takımını Antakya Belediyespor Futbol Kulübü olarak himayelerine aldıklarını, memleket çocuklarından oluşan takıma daha çok destek vereceklerini açıkladı. Başkan Yılmaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “ Bölgesel Amatör Lig’ine çıkan Nişrin Spor Kulubü’nün lig hakkını bedelsiz bir şekilde bünyemize kattık ve Antakya Belediye Spor olarak memleketimizdeki çocukların sportif faaliyetlerinin devam etmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Takımımız şu an Bal Liginde mücadele ediyor.

Antakya Belediyesi çatısı altında gençlerimizi destekleyerek daha üst liglere çıkabilmeleri için üzerimize düşeni yapacağız.” Başkan Yılmaz antrenman esnasında ziyaret ettiği takım oyuncuları ile sohbet etti, çalışmalarında başarılar diledi. Takımın antrenmanına da katılan Başkan Yılmaz, kaleye şut çekerek attığı gol ile renkli görüntülere sahne oldu. Antrenman sonrasında takımla günün anısına hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Yılmaz, futbolculara ligde başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.