HATAY AYAĞA KALKIYOR

HATAY AYAĞA KALKIYOR

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş’ın çalışmalarıyla kamu yatırımları kentin dört bir yanında yükselmeye devam ederken, bu tesislerle birlikte Hatay da ayağa kalkıyor.

Antakya Kaymakamlığı’nın yanı sıra Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın olurlarıyla YİKOB Başkanlığı görevini de yürüten Akdaş, devletin tüm imkanlarıyla bulunduğu Hatay’ın tüm ilçelerine kamu yatırımlarının, konutların, yol, alt ve üstyapı projelerinin kazandırılması adına yoğun gayretle çalışıyor.

VATANDAŞLAR GELECEKTEN UMUTLU

REKLAM ALANI

Geçmişi başarılarla dolu olan ve depremle yıkılan kenti terk etmeden çalışmalarını gönüllülük esasıyla sürdüren Kaymakam Akdaş’ın çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, Hatay’ın bu birliktelik ile kısa sürede ayağa kalkacağına inandıklarını belirttiler. Depremle yıkılan kenti ancak tecrübeli ve vatan-millet sevgisi olan kişilerin ayağa kaldırabileceğini belirten vatandaşlar, Hatay Valisi Mustafa Masatlı başta olmak üzere Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’a ve kent için taş üstüne taş koyan herkese teşekkürlerini ilettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.