SOLGUN: BULUNMAZ HİNT KUMAŞI MI BU ŞAHISLAR?

SOLGUN: BULUNMAZ HİNT KUMAŞI MI BU ŞAHISLAR?

Türk Eğitim-Sen Hatay 1 No’lu Şube Başkanı Ömer Solğun, Milli Eğitim’de görev süreleri dolmuş iki yöneticiye Hatay Valiliği tarafından yeniden görev verilmesini eleştirdi. Solğun, yönetmeliğin açık olduğunu, Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kanunsuz bir görevlendirme yaptığını belirterek; “Antakya Narlıca TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu lisesine sekiz yıl çalışma sürelerini doldurmuş olan aynı kişiler yeniden Valilik oluru ile görevlendirildiler.

Yönetici bir okulda aynı ünvanla ancak sekiz yıl  çalışabilir. Yönetmelik bu şekildedir. Yönetmelik değişti de kamuoyunun haberi mi olmadı? Değişiklikte yok. F. Y İle M. H. T. adlı kişilerin ne özelliği var?Bulunmaz hint kumaşı mı bu şahıslar?Bu atama şekli, devlet, kanun, yönetmelik ve ciddiyet bilmemek tavrıdır. Bu işgüzarlığı ve hatalı işlemi sayın İl Milli Eğitim Müdürüne kim veya kimler yaptırtmaktadır ? Bu acemiliktir. Usül, kaide ve Milli Eğitim Bakanlığını tanımamazlıktır.

Makam koltuğunda oturanlar önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni tanımak zorundalar.” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.