Meşale Gazetesi

BAŞKAN YILMAZ, AVRUPALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ, AVRUPALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Vakfı tarafından yürütülen “Avrupa Birliği Ulusal Ajans Programı” kapsamında şehrimize gelen İngiltere ve Slovenya’lı öğrencileri Hatay Bilim ve Sanat Merkezi’nde ağırladı.

Antakya Belediyesi tarafından kurulacak olan bilim sanat merkezi için, Antakya Belediyesi eğitmenlerinin hem eğitim aldığı hem de uzaktan eğitim programlarını hazırladıkları Hatay Bilim Sanat Merkezi’nde Başkan Yılmaz heyet ile birlikte incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Hatay Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Antakya Belediyesi eğitmenleri, ve program kapsamında şehrimize gelen öğrenciler katılım gösterdi.

Ziyarette “Avrupa Birliği Ulusal Ajans Programı” kapsamında şehrimize gelen öğrenciler Hatay Bilim ve Sanat Merkezi’nde verilen eğitimler hakkında bilgi edinirken, kendilerinin hazırlamış olduğu “Üstün Yetenekliler ve Engellilerin Kaynaşması Projesi” konusunda fikir alışverişinde bulundular. 

Ziyaretin sonunda Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Başkan Yılmaz’a  “Avrupa Birliği Ulusal Ajans Programı’na” vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini ileterek hediye takdim etti.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.