MATTAOĞULLARI’NIN PRENSİ KIRŞEHİRSPOR’DA

MATTAOĞULLARI’NIN PRENSİ KIRŞEHİRSPOR’DA

Hatay’ın yetiştirdiği en başarılı menajerlerden Kenan Mattaoğulları, bir transfer başarısına daha imza atmayı başardı.

Yerli ve yabancı binlerce kontağı bulunan Mattaoğulları, transfer döneminin yıldızı olmayı başardı. Çok sayıda futbolcusuna transfer teklifi gelen Mattaoğulları, son olarak Hataylı Pele olarak bilinen sol açık Yunus Emre İpek’i Kırşehirspor’a transfer etti.

KIRŞEHİRSPOR PELE’Yİ BEKLİYOR

REKLAM ALANI

Kırşehirspor, Hatay Reyhanlıspor’dan anlamlı bir transfer yaptı. Sol açık Yusuf Emre İpek (2002) yeşil beyazlı formayı giyecek. Başarılı futbolcu Hatayspor Altyapısında futbola başladıktan sonra Kahramanmaraşspor ve Kelkitspor formaları ile profesyonel olmuş ancak Kelkitspor forması giyerken asrın felaketi depremden etkilenen ailesinin yanına gitmek için futbolu bırakmıştı. Genç futbolcu geçtiğimiz sezon Reyhanlıspor ile futbola tekrardan dönerken bu sene de Kırşehirspor formasını giymeye hazırlanıyor.

HATAYLI PELE TARİH YAZACAK

Hataylı menajer Kenan Mattaoğulları, Kırşehirspor’a transfer olan sporcusu Yusuf Emre İpek’e başarı diledi. Yusuf’un daha önce forma giydiği tüm takımlarda olduğu gibi Kırşehirspor’da da başarılı olacağına inandığını kaydeden Mattaoğulları; “Benim rehberimde çok sayıda yıldız oyuncu var. Onlardan birisi de Yusuf Emre İpek. Ailesine destek olmak için geldiği Hatay’ımızda Reyhanlıspor forması altında yıldızını parlatmayı başardı ve bu sezon Kırşehirspor’a transfer oldu. Kendisine ve Kırşehirspor kulübüne transfer sürecindeki olumlu tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Yusuf Yeşil-beyazlı forma altında çok başarılı olacaktır” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.