ÇOCUKLAR İÇİN FUTBOL TURNUVASI

ÇOCUKLAR İÇİN FUTBOL TURNUVASI

Reyhanlı ilçesinde, çocukların kötü alışkanlık ve türlü tehlikelerden uzak kalmaları ve spor yaparak daha sağlıklı olmaları amacıyla 11 ve 15 yaş arası çocuklar için futbol turnuvası düzenlendi.

Aynı zamanda çocukların yeteneklerini ortaya koyabilecekleri, vücutlarının spor ile daha sağlıklı olması amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvasına 6 takım katılıyor.

Antrenör Ömer Demir, ekip antrenör arkadaşları Ali Haydar Şanverdi ve Abdurrahman Özkan ile turnuvayı düzenlediklerini halı saha maçlarının 5 hafta süreceğini söyledi. Demir, “Amacımız, çocuklarımızın sağlıklı olmalarına ve önemlisi de türlü kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir hayat sürmelerine katkı sağlamaktır. Bu nedenle turnuva düzenledik. Herkesin desteğini de bekliyoruz” dedi. Turnuvaya katılan takımlar ise; Hatayspor Reyhanlı Futbol Okulu, Hatayspor Kırıkhan Futbol Okulu, Yıldızlar Takımı, IAC Takımı, Reyhanlıspor Kulübü, Reyhanlı Gençlerbirliği Kulübü

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.