CHP HEYETİ BUGÜN ANTAKYA’DA

CHP HEYETİ BUGÜN ANTAKYA’DA

CHP Genel Merkezi tarafından hafta başında oluşturulan Ekonomi Masası’nın Türkiye turu ilk etabında, dün Mersin’le başlayan ve bugün Adana ile devam etmesi beklenen yurt içi maratonun 3.gününde yarınki durak, Hatay.

Yarınki programda; Ticaret ve Sanayi Odaları, Borsalar, İş İnsanları, Organize Sanayi Bölgeleri, Esnaf Kuruluşları, genç iş kadın örgütlerinin yönetici ve üyeleriyle görüşmeler yer alırken, heyet ilk olarak saat 10.00’da İl Başkanlığını ziyaret edecek, bunu, iki grup halinde Antakya ve İskenderun toplantıları izleyecek.

CHP Ekonomi Masası heyetinde şu isimler bulunuyor:

Faik Öztrak (Genel Başkan Yardımcısı),Veli Ağbaba (Genel Başkan Yardımcısı), Fethi Açıkel (Genel Başkan Yardımcısı), Ahmet Akın (Genel Başkan Yardımcısı), Selin Sayek Böke (Genel Sekreter), Orhan Sarıbal (Parti Meclisi üyesi), Çetin Osman Budak (Antalya Milletvekili), Aykut Erdoğdu (İstanbul Milletvekili), M. Akif Hamzaçebi (İstanbul Milletvekili), Mehmet Güzelmansur (Hatay Milletvekili) ve Bölge Milletvekilleri. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.