EĞİTİM ANTAKYA’YA NEFES OLACAK

EĞİTİM ANTAKYA’YA NEFES OLACAK

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya’da eğitime nefes olması umuduyla çalışmaları süren okul inşaatlarını yerinde inceledi.

7/24 Hatay mesaisini sürdüren Vali Masatlı, bu kapsamda 32 Derslikli Ahmet Mesut Yılmaz Ortaokulu, 12 Derslikli Aşağıoba İlkokulu, 12 Derslikli Ali Sayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi, 12 Derslikli Uluğbey Çok Programlı Anadolu Lisesi, Doğanköy İlkokulu/Ortaokulu, Hatay Anadolu Lisesi, Dr. Mustafa Gençay Anadolu Lisesi, Antakya Atatürk Anadolu Lisesi, Celalettin Tınaztepe İlkokulu, Gazi Paşa İlkokulu, Güzelburç Ortaokulu, Demirbilek İlkokulu, Anayazı İlkokulu, Serinyol Necatioflazoğlu Ortaokulu, Serinyol Anadolu Lisesi, Ovakent Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nda süren güçlendirme, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeleriyle ilgili Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Mustafa Masatlı, Antakya İlçemizde yapımında sona yaklaşılan ve yapımı hızla devam eden ilkokul, ortaokul ve lise binalarında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden ve yapımında sona yaklaşılan okullarda incelemelerde bulunan Valimiz, projelerin detaylarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı” denildi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.