Bekir Sertbaş, AK Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını Açıkladı

Bekir Sertbaş,31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli ve idariseçimlerinde AK Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.AK PartiAntakya İlçe Başkanlığına gelen Sertbaş, resmi evraklarını teslim ederek Antakya Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığıresmi başvurusunu tamamladı

Bekir Sertbaş, AK Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını Açıkladı

Bekir Sertbaş,31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli ve idariseçimlerinde AK Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.AK PartiAntakya İlçe Başkanlığına gelen Sertbaş, resmi evraklarını teslim ederek  Antakya Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığıresmi başvurusunu tamamladı. Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Sertbaş,şuifadelere yer verdi : ‘’ Mücadeleyi daha etkin olarak siyasi kimlikle sürdürmeküzere yapmış olduğumuz istişareler sonrasında Antakya Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olmaya karar verdim.Bu günPartimizin içerisinde nasıl çaba gösteriyorsak,bu görevi bize verseler de vermeselerde göreve her zaman hazırım.Asker nöbet yeri sormaz , biz AK Parti’ninneferiyiz.Partimiz bize nerede nöbet yazarsa,biz o vazifeye talibiz’’dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.