VEKİL KAŞIKÇI’NIN SAHADA İZİ VAR

VEKİL KAŞIKÇI’NIN SAHADA İZİ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Antakya’nın Mansurlu Mahallesini ziyaret etti. Burada yapımı devam eden köy konaklarının inşaatında incelemelerde bulunan Kaşıkçı, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunları dinledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBBM) tatile girmesinin ardından, sahaya inen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay’ı ilçe ilçe mahalle mahalle gezmeye vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bu bağlamda Merkez İlçe Antakya’ya bağlı Mansurlu Mahallesi’ni ziyaret eden Kaşıkçı, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallenin sorunlarını vatandaşlardan dinleyen Kaşıkçı, bol bol not alarak sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını bildirdi.

Daha sonra mahallede yapımı devam eden köy konutlarında incelemelerde bulunan Kaşıkçı, çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. Köy konutlarının bir an önce tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Kaşıkçı, depremin açtığı yaraları hep birlikte sarmaya devam edeceklerini söyledi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.