ALİHAN DÖNER: BİZ BURADAN AYRILIRSAK HAK BİZE KÜSER

ALİHAN DÖNER: BİZ BURADAN AYRILIRSAK HAK BİZE KÜSER

Alihan Döner’in başkanlığında gerçekleştirdiği projelerle fark yaratan Ülkü Ocakları Hatay İl Teşkilatı, Deprem bölgesi olan kent genelinde tüm birimleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Devletimizin tüm imkanlarıyla sahada seferber olduğu Hatay’da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı da binlerce depremzedeye ulaşıyor.

6 Şubat deprem felaketinin ardından vatandaşların beslenme ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına mutfak oluşturan ve günde 1200 depremzedeye iki öğün yemek ulaştıran Ülkü Ocakları Hatay Teşkilatı, depremzedelere yönelik sosyal faaliyetleri de aksatmadan sürdürüyor.

BAŞKAN DÖNER ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Çalışmalar ile ilgili Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Hatay İl Ortaöğretim Birimimiz “Şehit Ruhi Kılıçkıran Yaz Kampı” kapsamında Peygamber efendimizin hayatı ve fetihleri konulu seminerlerini gerçekleştirdiler. Asrın felaketinden en fazla etkilenen ilimiz Hatay’da, depremin hemen akabinde oluşturduğumuz yemekhanemiz; günlük iki öğün olmak üzere 1000-1200 vatandaşımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap vermek için mücadelemize devam ediyoruz. Biz Buradan Ayrılırsak Hakk Bize Küser” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.