HATAY VALİLİĞİ KAMU KAMPÜSÜ YÜKSELİYOR

HATAY VALİLİĞİ KAMU KAMPÜSÜ YÜKSELİYOR

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kamu kurumlarının önemli bir kısmını aynı çatı altında toplayarak vatandaşlara daha hızlı ve konforlu bir ortamda kamu hizmeti sunacak olan Hatay Valiliği Kamu Kampüsü içerisinde yer alan Hatay Valiliği Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Antakya ilçesine bağlı Akasya Mahallesi’nde Antakya Kaymakamlığı yakınında “Güçlü Devlet, Modern Yapı” sloganıyla inşa edilen Hatay Valiliği Kamu Kampüsü içerisinde, “Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB, DOĞAKA, İl Vergi Dairesi Başkanlığı, İl Defterdarlığı, İl Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü, Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü yer alıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği inşaat sahasında incelemelerde bulunan Vali Masatlı, projenin detaylarını inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Projenin tamamlanmasının ardından vatandaşlara daha kapsamlı hizmetlerin aynı çatı altında verileceğini belirten Masatlı, projenin Hatay’a hayırlı olması temennilerini iletti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.