Meşale Gazetesi

BAŞKAN GÜL, İKİ YILINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN GÜL, İKİ YILINI DEĞERLENDİRDİ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Belen’de belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirdi. Ekibiyle birlikte göreve geldiği gündem bu yana özverili çalışmalarıyla dikkat çeken Başkan İbrahim Gül. Belen’in kısıtlı kaynaklarını verimli bir şekilde kullandırarak “Belen Belediyemizi hiç borçlandırmadık” dedi.

Başkan İbrahim Gül, Bugün itibariyle 31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri sonucunda Belen halkının tercih ve destekleri sonucunda seçildiği ‘Belen’ Belediye Başkanlığı görevinde iki yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor.
“Sen İste BELEN’ diyerek çıktığı yolun ilk iki yılını değerlendiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Kıymetli hemşehrilerim,
‘Sen İste BELEN’ diyerek çıktığımız uzun soluklu maratonda, 31 Mart 2019 tarihinde rabbimin nasibi ve sizlerin teveccühü ile emaneti devralmamızın üzerinden iki yıl geçti.
Bu iki yıllık süre içerisinde sizlere seçim döneminde ne vaat etmiş isek bunları gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olduk.
Bu şehire hizmet için ‘samimiyet” lazım, fiziksel değişimi gerçekleştirmek samimiyetin tesisi ile olur” diyerek seçim çalışmalarımızı yürütmüş ve bu şiarla seçimden galip çıkmıştık. Bu sözlerimizin gereğini yaparak hizmete başladık.
Görevdeki iki yılımızı içerisinde, yaşadığımız sorunların ve sıkıntıların büyüklüğü bahanesine sığınarak değil, bize verdiğimiz görevin önemini, sorumluluğun büyüklüğünü bilerek çok çalıştık.
Şahsım, Belediye Meclis Üyelerim ve İş arkadaşlarım Belediye personelimizle el ele vererek ‘Belen’i her alanda daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çaba sarfedip, gayret gösterdik.
Geride bıraktığımız iki yıllık süre içerisinde hepimizin çok önemsediğine inandığım, ilçemizin tarihi kimliğini yaşatma ve kültürel mirasımızı gelecek kuşaklara aktarma adına bir çok çalışmayı hayata geçirdik.
‘Sadece hürmet ederek değil beraberinde hizmet ederek iki yılımızı geride bıraktık.

Kıymetli Hemşerilerim,
Önümüzdeki görev süremiz içerisinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Belen Belediyesi güçlü bir şekilde yatırımlarına, bizlerde şehrimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.
Geride bıraktığımız iki yıllık görev süremizde şehrimizin eksik olan alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, gerekli fiziksel üst yapı çalışmalarını hızla yapıyoruz.
Belediyemizin bütçesini ve kaynaklarını kılı kırk yararak hesaplıyor ve en doğru şekilde değerlendiriyoruz.

İki yıl içinde yaptığımız tüm çalışmalarda, hayata geçirmeyi başardığımız tüm projelerde, Belediyemize kazandırdığımız araçlar, iş makineleri ve her türlü demirbaşın alımında bir kuruş kredi kullanmadık, Belen Belediyemizi hiç borçlandırmadık. Kendi kaynaklarımızla, Büyükşehirimizin imkanları ve Cumhur İttifakı Milletvekillerimizin çabası, gayreti ve mücadelesi ile hükümetimizin imkanlarını Belen ilçemize taşıyarak gerçekleştirdik.

Kıymetli Hemşerilerim,
Bizler iki yılın sonunda ilk günkü aşk ve heyecanla Belen’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerden eksik etmediğiniz duaları ve desteği önümüzdeki günlerde de görmeyi arzu ediyorum.
Bir yılı aşkın bir zamandan beri, tüm dünyayı etkileyen küresel bir değişimin içerisindeyiz. Sağlığın ve özgürlüğün değerinin öne çıktığı, yaşamın kıymetinin daha iyi anlaşıldığı bu dönemde yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun pekiştiğini görmek bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Destekleriniz ve dualarınızla bu kötü günleri de geride bırakarak yine eskisi gibi samimiyetle kucaklaşacağımız, sağlık ve esenlik dolu nice günleri getirecektir.
Sağlık, huzur, samimiyet ve mutluluk ile geçireceğimiz yarınları birlikte yaşamak dileğiyle tüm hemşehrilerimi saygı, sevgi ve gönülden muhabbetlerimle selamlıyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.