BAŞKAN YILMAZ PROJELERİYLE GELİYOR

BAŞKAN YILMAZ PROJELERİYLE GELİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Cumhur İttifakı Hatay temsilcileri kendisine sahip çıkmasa da projeleriyle yeni Antakya vizyonu ile Antakya için hazır olduğu mesajını verdi.

6 Şubat deprem felaketine kadar geride kalan 4 yıllık sürede Antakya’nın çehresini değiştiren projelere imza atan, kente çok sayıda kalıcı eser bırakan Başkan Yılmaz, Antakya’nın kalkınma projelerini de hazırladı. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Antakya’nın eksiklerine uygun çözümler getirmeyi hedefleyen Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kenti ayağa kaldırmayı hedefliyor.

İLK PROJE ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Uzun zamandan bu yana başlaması planlanan ancak kendi döneminde başlayan kentsel dönüşüm projesi ile Emek ve Aksaray Mahalleleri’nde büyük değişime imza atılması beklenirken, Başkan Yılmaz da ek çalışmalar ile projeyi vitrine taşımayı planlıyor. Kentte bulunan 95 mahallede asli çalışmaları aksatmadan sürdüren Başkan Yılmaz, daha yeşil ve sivil kent mimarisi örneklerini hayata geçirmeyi planladığı Antakya’da vatandaşların soluk alabileceği alanları arttırmayı planlıyor.

ANTAKYA HALKI BAŞKAN YILMAZ’I İSTİYOR

Aday olması halinde Antakya’da başkanlığı kazanması çok büyük ihtimal olan İzzettin Yılmaz’ın ilk seçimin aksine, bu seçimi daha büyük farkla kazanacağı belirtilirken, ilk 5 yıllık hizmetlerden memnun olan vatandaşlar da Başkan Yılmaz’a tam desteklerini belirtti. İlk dönemde kazandırılan hizmetlerin depremden sağlam kurtulmasının ardından kentte kalıcı eser sayısını arttırmayı planlayan Başkan Yılmaz, icraatlarıyla vatandaşların gönlünde de taht kurmayı başardı. Tüm gözler AK Parti Genel Merkezi’nde adayların açıklanmasına çevrilmişken, Antakya halkı; “İzzettin Yılmaz varsa AK Parti’ye, yoksa da CHP’ye Antakya Belediyesi hayırlı olsun” şeklinde görüş bildirdi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.