HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’E ‘DENEYİMLİ DANIŞMAN!’

HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’E ‘DENEYİMLİ DANIŞMAN!’

Hatay Siyasetinin Duayen İsmi Hüseyin Ata Kaşgöz, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün ‘Siyasi Danışmanı’ Oldu

Hatay siyasetinin duayen isimlerinden Hüseyin Ata Kaşgöz’ün, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk’ün ‘Siyasi Danışmanı’ görevine getirilmesi ‘doğru bir karar’ olarak değerlendirildi.

Uzun yıllar Hatay siyasetine yön veren Hüseyin Ata Kaşgöz’ün bugüne kadar ismi hiçbir yolsuzlukla ve şaibeyle anılmadı.

REKLAM ALANI

‘Temiz siyaset’ anlayışıyla görev yaptığı partilerde her zaman mazlumun yanında, mağdurun da karşısında oldu.

Hüseyin Ata Kaşgöz, görevi sırasında ilkelerinden ödün vermedi, haksızlıklar karşısında makamı pahasına görevi bıraktı ama kimseye başını eğmedi, hep dik duruş sergiledi.

Uzun yıllar CHP’de siyaset yapan Hüseyin Ata Kaşgöz, ANAP ve son olarak da MEMLEKET Partilerinde il başkanlığı görevini yaptı.

Bundan sonraki süreçte siyasi tecrübelerini HBB Başkanı Mehmet Öntürk ile paylaşacak olan Hüseyin Ata Kaşgöz’ün ‘Siyasi Danışman’ olarak göreve getirilmesi büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Hem sağ hem sol siyasetini yakından bilen ve takip eden Kaşgöz’ün HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e bu konuda önemli avantaj sağlayabileceği konuşuluyor.HBB Başkanı Öntürk’e  ‘Siyasi Danışmanı’ olarak Hüseyin Ata Kaşgöz görev yapacak.Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.