Meşale Gazetesi

BAŞKAN TOKSOY : “STK’LAR, TOPLUMUMUZUN ÖNEMLİ BİR PARÇASIDIR”

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla İlk Kurşun Müzesi’nde bir araya geldi.

BAŞKAN TOKSOY : “STK’LAR, TOPLUMUMUZUN ÖNEMLİ BİR PARÇASIDIR”

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla İlk Kurşun Müzesi’nde bir araya geldi.
Bütüncül Yaklaşım, Birlikte yönetim anlayışı içerisinde Dörtyol’da sosyal birlikteliği her zaman dinamik tutan Başkan Yaşar Toksoy, Semerkand Dörtyol Şube Başkanı Recep Baysal’ın öncülüğünde; Beşir, Körfez, İHH, Reyyan, Çınarlı, Ribat ve İyilik-Der Dernek yöneticileri ile Başkanları ile İlk Kurşun Müze Cafe’de istişare toplantısında bir araya geldiler.
Yerel yönetimlerin, birçok konuda sivil toplum kuruluşları ve diğer gönüllü katılım odaklarını harekete geçirerek, sivil organize ve yardım-destek kampanyaları aracılığıyla etkinliklerin ve hizmetlerin yapılmasında destekleyici olarak işlev yaptığını belirten Başkan Yaşar Toksoy, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının birbirleriyle iyi ilişkiler içerisinde olmaları gerektiğini söyledi. Başkan Toksoy, bir araya gelmenin; kentsel hizmetlerde kalite, etkinlik, verimlilik, yönetimde saydamlık, kalıtım ve yerel demokrasiye kaktı sağlanacağını ifade etti. Bu nedenle bölgede bulunan sivil toplum kuruluşların da koordinasyonu sağlayıp birlikte hizmet üretmek amacıyla sıkça bir araya gelmek istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Toksoy, sivil toplum kuruluşları toplumumuzun bir parçası olduğunu ifade etti.
İstişare toplantısı karşılıklı sohbet eşliğinde gerçekleşirken, Sivil Toplum kuruluşları Dörtyol’da gerçekleştirdikleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında Başkan Toksoy’a bilgiler aktardılar. Milli ve Manevi duyguları içerisinde yapılacak tüm faaliyetlerde etkin görev almak istediklerini vurgulayan STK’lar, sıkça bir araya gelinerek Dörtyol için daha fazla sorumluluk almak istediklerini dile getirdiler.
Gerçekleşen toplantının sonunda Dörtyol Semerkand Şube Başkanı Recep Baysal, yaptığı konuşmada bizlere zaman ayırarak gönül birlikteliğimize katkı sağladığınız için teşekkür ederiz. Bu gönül birliktliği zaman zaman bir araya gelmeyi çok arzuluyoruz dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.